fbpx

Schimbare automata din mod de racire in mod de incalzire sau invers


Incalzire si racire


Sistem economic


Platesti 1kW si primesti 5kW


Necesita doar spatiu minimal


Zero emisii CO, refrigerant R407C ecologic


Porneste si opreste automat in functie de temperatura setataPosibilitatea setarii temperaturii prin internet


Garantie 5 ani

Eficienta sistemului de incalzire al pompei de caldura apa-apa Warmtech

Va prezentam cel mai performant sistem care sta la baza pompelor de caldura apa-apa!

Asamblarea pompelor de caldura apa apa este realizata in Romania de compania Clima Center. Pompele de caldura apa apa pot functiona independent sau pot fi cuplate la un sistem existent pentru o eficienta de pana la 100%. Acestea suporta o temperatura maxima de 57 de grade Celsius, gratie puterilor cuprinse intre 7 – 22 kW, ce le face versatile si adaptabile la multiple spatii locative / publice.

Temperatura constanta a solului si a apei constituie unul dintre pilonii sistemelor performante ale pompelor de caldura apa apa. Alaturi de aceasta constanta, agentii frigorifici ecologici antreneaza productia eficienta de ACM intr-un fara a influenta calitatea mediului inconjurator.

Componente pompa de caldura Warmtech

Componentele pompei de caldura Warmtech

Pompele de caldura apa apa au la baza componente certificate, apartinand producatorilor lideri in industrie. Warmtech desfasoara colaborari cu cei mai cunoscuti dintre acestia, printre care si Emerson, furnizor de compresoare Copeland Scroll ™. Calitatea, fiabilitatea si tehnologia de top asociate compresoarelor Copeland Scroll ™ sunt recunoscute la nivel mondial, Emerson fiind, de altfel, prima companie care a implementat aceasta tehnologie revolutionara regasita cu peste 100 de milioane de instalari, fiabila si economa.

Pompele de caldura apa-apa au la baza schimbatoare produse de SWEP, producator lider din 1983. Schimbatoarele de caldura in placi de la SWEP au o durata de viata extinsa, gratie rezistentei la socuri mecanice, deformari, presiuni la care au fost supuse prin testari repetate. Acestea usureaza transferul de caldura pentru ca sistemul sa furnizeze mai repede si mai eficient temperatura de care aveti nevoie pentru incalzirea mediului ambiental sau productia de ACM. Garantia SWEP este asigurata de certificarile ISO 14001 și 9001 ale calitatii de top.

Warmtech a concentrat in cele mai performante pompe de caldura functii care permit o programare usoara a temperaturilor dorite. De aceea, la baza functionarii acestora sta controlerul Dixell ce permite gestionarea comenzilor prin intermediul unui ecran LED. Prin intermediul acestuia puteti seta temperatura, ora de pornire / oprire a caldurii si multe altele. Sistemul este simplu, iar comenzile adaptate nevoilor dumneavoastra zilnice.

Circuit caldura Warmtech

Incalzire locuinta

La acest moment, o pompa de caldura apa apa reprezinta una dintre putinele solutii ecologice generatoare de ACM. Multumita tehnologiei de top care imbina componente eficiente Copeland Scroll™, schimbatoare de caldura SWEP si agentul frigorific ecologic, aceste pompe de caldura apa-apa combina confortul termic cu cel economic si grija pentru mediu. In plus, diversitatea ventiloconvectoarelor asigura asocierea lor cu sistemele de incalzire in pardoseala, pentru un randament sporit si costuri mai mici de consum.

Incalzire apa piscina pompa de caldura Warmtech

Incalzire apa piscina

Pompa de caldura apa-apa asigura incalzirea apei menajere chiar si atunci cand se afla in modul de racire. Prin urmare, un astfel de sistem devine esential pentru piscine, intrucat costurile asociate consumului se diminueaza simtitor. Necesita intretinere minima si poate fi utilizata pe tot timpul anului, indiferent de anotimp. Functionarea sa optima nu este impiedicata de temperaturi, functionand la capacitate maxima, bazandu-se pe temperatura constanta a surselor regenerabile. O investitie usor de amortizat, cu randamente la costuri mici.

Circuit caldura radiator pompa de caldura Warmtech

Aeroterme industriale

Tehnologia de top Warmtech este indispensabila cultivatorilor, putand diminua costurile asociate ingrijirii serelor si fermelor cu pana la 70% fata de metodele traditionale. Pompele de caldura apa-apa Warmtech devin, treptat, o solutie cu multiple beneficii in cazul acestora, furnizand ACM intr-un mod eco, prietenos cu mediul inconjurator. Acestea sprijina cultivatorii prin costurile mici de consum pe care le genereaza, servind drept solutie pentru eficientizarea intretinerii unor culturi de sere sau ferme.

Pompa de caldura Warmtech
Comanda: +40 771 480 551 | office@climacenter.ro
PUTERE DE FUNCTIONARE PRET
7kw incalzire 15990.0 RON
9kw incalzire 16799.0 RON
11kw incalzire 18190.0 RON
13kw incalzire 18999.0 RON
15kw incalzire 20339.0 RON
18kw incalzire 21690.0 RON
22kw incalzire 22990.0 RON
Contacteaza-ne!

Comercializare

Persoana de contact: Kasziba Marina

Numar de telefon: +40 771 480 551

Suport tehnic

Persoana de contact: Kasziba Radu

Numar de telefon: +40 770 151 416

Adrese email

office@climacenter.ro

Call Now ButtonContacteaza-ne!