Schimbare automata din mod de racire in mod de incalzire sau invers


Incalzire si racire


Sistem economic


Platesti 1kW si primesti 5kW


Necesita doar spatiu minimal


Zero emisii CO, refrigerant R407C ecologic


Porneste si opreste automat in functie de temperatura setataPosibilitatea setarii temperaturii prin internet


Garantie 5 ani

Eficienta sistemului de incalzire al pompei de caldura apa-apa Warmtech

Faceti cunostinta cu cel mai eficient sistem de incalzire la ora actuala din categoria sistemelor cu pompe de caldura apa-apa.

Pompele de caldura Warmtech sunt asamblate in Romania de catre Clima Center SRL. Ele sunt de puteri diferite de incalzire cuprins intre 7 si 22 kW . Datorita acestui fapt fiecare obiectiv (casa, hala industriala, scola etc.) poate fi dotat cu sistemul potrivit. Cu o temperatura maxima pe tur de 57 °C, poate fi acoperit comod atat necesarul de caldura pentru incalzire cat si necesarul de apa calda menajera.

Sursa de caldura (solul sau apa), avand o temperatura constanta indiferent de temperatura exterioara, face din pompa de caldura apa-apa Warmtech sistemul potrivit de exploatare pe durata intregului an, ca singura sursa de caldura.

Componente pompa de caldura Warmtech

Componentele pompei de caldura Warmtech

Componentele pompei de caldura Warmtech au cel mai inalt nivel de calitate garantat de producatorii mondiali de top. Compresoarele utilizate in aceste pompe de caldura sunt Copeland Scroll produse de firma Emerson primii in lume in implementarea acestei technologii, ramanand lideri mondiali datorita fiabilaitatii, calitatii si eficientei superioare. Compresoarele Copeland Scroll ™ ofera o performanta si confort de neegalat pentru utilizatorii finali. Cu peste 100 de milioane de instalari la nivel mondial, compresoare Copeland Scroll au castigat o reputatie pentru fiabilitate si costuri mai mici de energie.

Schimbatoarele de caldura sunt cele in placi marca Swep. Produsele SWEP au garantia unui ciclu de viata lung, fiind supuse unor teste de oboseala mecanica, torsiuni, presiuni, forte de intindere si de frecare. Schimbatoarele de caldura in placi SWEP ofera o solutie eficienta a transferului de caldura pe un interval mare, fiind foarte simplu de adaptat la diferite situatii. SWEP este certificat ISO 14001 si 9001 pentru a garanta o calitate de top in orice moment, oriunde in lume, indiferent unde va aflati.

Controlerul Dixell se evidentiaza prin metode de programare simple si rapide pornind de la nevoi reale ale utilizatorilor.Este sistemul de control pe care va puteti baza in orice situatie de avarie.

Circuit caldura Warmtech

Incalzire locuinta

Pompa de caldura Warmtech reprezinta o alegere ecologica dar si economica, oferindu-va in acelasi timp confortul mult dorit. Acesta este cel mai eficient sistem de incalzire la ora actuala. Datorita faptului ca sursa de caldura, adica energia solara captata de sol este inepuizabila, pompa de caldura apa-apa, are acelasi randament indiferent de temperatura exterioara.Performanta pompei de caldura apa-apa Warmtech este pusa in valoare de sistemele cu incalzire in pardoseala si cu ventiloconvectoare care sunt capabile sa ofere climatul necesar cu costuri reduse. Varietatea ventiloconvectoarelor fac posibila amenajarea interioarelor fara niciun impediment.

Incalzire apa piscina pompa de caldura Warmtech

Incalzire apa piscina

Pompa de caldura Warmtech, pe langa incalzirea casei, asigura incalzirea apei calde menajere chiar si in timpul functionarii in modul de racire. Pentru piscine, incalzirea apei cu pompa de caldura apa-apa va aduce o economie substantiala de bani, in comparatie cu alte surse de caldura obisnuite, indiferent de vreme. Astfel este posibila utilizarea piscinei pe toata perioada anului. Necesita intretinere redusa.

Circuit caldura radiator pompa de caldura Warmtech

Aeroterme industriale

Aceasta tehnologie aduce un real beneficiu serelor si fermelor unde costurile incalzirii se ridica la sume uriase. Utilizand pompele de caldura Warmtech, aceste sume pot sa fie cu pana la 70% mai mici.

Pompa de caldura Warmtech
Comanda: +40 771 480 551 | office@climacenter.ro
PUTERE DE FUNCTIONARE PRET
7kw incalzire 15990.0 RON
9kw incalzire 16799.0 RON
11kw incalzire 18190.0 RON
13kw incalzire 18999.0 RON
15kw incalzire 20339.0 RON
18kw incalzire 21690.0 RON
22kw incalzire 22990.0 RON
Contacteaza-ne!

Comercializare

Persoana de contact: Kasziba Marina

Numar de telefon: +40 771 480 551

Suport tehnic

Persoana de contact: Kasziba Radu

Numar de telefon: +40 770 151 416

Adrese email

office@climacenter.ro