Comandă pe site:

Pentru a face o comandă pe site-ul climacenter.ro e necesar sa faceți urmatorii pași:

 1. Selectați produsul pe care doriți să-l cumpărați și apăsați butonul “adaugă în coș”;
 2. Pentru plasarea comenzii  deplasați mouse-ul deasupra iconului roșu din dreapta sus, reprezentând un coș de cumpărături și selectați butonul “Plasează comanda“.
 3. Introduceți datele de facturare și de livrare și creați un cont de utilizator. Pentru societăți comerciale datele firmei se completează în casuța “Informații adiționale“.
 4. După ce ați completat toate datele selectați modalitatea de plată și apăsați butonul “Plasează comanda“. În acest moment comanda a fost finalizată.

ATENȚIE: Pentru plasarea finală a comenzii trebuie sa bifați căsuța “Am citit și sunt de acord cu termenii & condițiile“.

Comanda telefonică:

Pentru comanda telefonică sunați între orele 8-18, la telefonul  0770 151416 .
Dupa preluarea comenzii prin telefon se va trimite o confirmare a acestei comenzi prin email.
Valoarea minimă a comenzii este de 100 RON.

Efectuarea plătii:

Aveți la dispoziție următoarele modalități de plată:

 1. Virament bancar (ordin de plată). Pentru această modalitate de plată vă rugăm să solicitați trimiterea facturii proforme.
  Livrarea mărfii se face după intrarea intregii sume în contul S.C Clima Center S.R.L .
  Credit bancar. Clientii firmei noastre pot apela la bancile cu care contract în vederea obținerii unui credit.
  Firma S.C. Clima Center S.R.L. nu este bancă comercială sau firmă de leasing și în consecință solicită plata integrală a marfurilor livrate neputând acorda rate sau alte facilități de plată.
 2. Ramburs: Daca optați pentru această modalitate pentru valori până la 1500 lei inclusiv se va percepe ramburs integral, iar pentru valori peste 1500 lei se va solicita avans cu plata prin bancă și doar diferența se va încasa prin ramburs.