Ce este pompa de căldură?

O pompa de caldura este un dispozitiv termodinamic ce transfera caldura din exterior (aer, apa si sol) cu ajutorul unui compresor pentru incalzirea sau racirea locuintei si pentru producerea apei calde. Pompele de caldura disponibile la Clima Center la preturi avantajoase pot genera economii de pana la 80% la factura de incalzire si pot reduce emisiile de CO2 cu mai mult de 70% in comparatie cu alte dispozitive conexe.

Economic

Sistem de incalzire economic pentru casa

Pompa de caldura - economie energie Pompele de caldura sunt dispozitive care intra in suita produselor destinate energiei regenerabile, ce transforma energia din sol, apa sau din aer in caldura. Acest proces ofera o incalzire ecologica, ieftina, cu consum redus de energie si apa calda pe tot parcursul anului. Alegand sa desavarsiti confortul locuintei cu ajutorul unor pompe de caldura, veti putea sa reduceti facturile la energie, sa reduceti emisiile de carbon ale locuintei si va bucurati de un dispozitiv usor de intretinut.
Pretul pompei

Pretul unei pompe de caldura

Pret pompa de caldura In general, preturile pompelor de caldura sunt ridicate, luand in considerare instalarea intregului sistem, insa costurile vor varia pentru diferite pompe de caldura. Costurile de functionare ale pompelor de caldura depind de atributele spatiului locativ, precum proprietatile de izolatie si dimensiunea acesteia. Aceste costuri de functionare ale unei pompe de caldura sunt predispuse sa fie mai mici decat cele ale sistemelor anterioare, singura diferenta fiind de la ce sistem treceti.

Costuri reduse de functionare

Alegerea unor pompe de caldura ca solutii termice pentru confortul locuintei are ca rezultat costuri de consum mai mici. In functie de eficienta pompelor de caldura alese, sumele pe care le economisiti vor fi mai mari de la an la an. Aceasta optiune 100% ecologica va ajuta sa eficientizati confortul termic si financiar al familiei dumneavoastra.

Intretinere facila

Spre deosebire de sistemele termice cu combustie, pompele de caldura au nevoie de mentenanta minima. Este recomandat sa revizuiti functionalitatea sistemului o data pe an. De aceasta va puteti ocupa chiar personal, desi se recomanda apelarea la un specialist. De asemenea, o revizie tehnica de specialitate trebuie efectuata o data la cel mult 4 – 5 ani de un instalator profesionist.

Siguranta

Pompele de caldura au devenit mult mai populare in ultimii ani datorita multiplelor avantaje de care dispun si prin care se fac remarcate. Romanii le-au adoptat cu incredere deoarece reprezinta cel mai sigur sistem de incalzire disponibil la ora actuala pe piata.

Durata lunga de viata

Pompele de caldura aer apa functioneaza pe principiul de extragere a caldurii din aer, transferand-o spre mediul ambiental. In cazul racirii locuintei, procesul va fi inversat. Intregul proces de incalzire – racire este realizat la costuri net inferioare fata de incalzirea traditionala, fiind un proces energetic eficient si fezabil.

Pompa de caldura aer apa

Principiul de functionare al unei pompe de caldura aer-apa este acela de a extrage caldura din aer si a o transfera in ambient. Acest confort termic este generat la costuri inferioare incalzirii traditionale, pompa de caldura aer-apa propunand un proces energetic deopotriva eficient si fezabil.

Eficienta unor pompe de caldura aer-apa nu este conditionata de tipul cladirii, dovedind aceeasi calitate atat in cazul constructiilor vechi, cat si in cazul celor noi. Pompele de caldura aer-apa de pe Climacenter.ro sunt de provenienta europeana si respecta cele mai inalte standarde de calitate.

Pompa de caldura aer apa

Pompă de căldură aer apă Hitachi Yutaki S2 R 410A

daikin_pdc_apa_apa_hydrobox

Pompă de caldură apă-apă Daikin Hydrocube

Pompa de caldura apa apa

Climacenter.ro va propune pompe de caldura apa–apa eficiente cu ajutorul carora puteti obtine o temperatura ambientala optima cu un consum redus de energie. Pompele de caldura reprezinta o optiune viabila de a profita la maximum de resursele regenerabile furnizate de natura.

O pompa de caldura apa-apa este una dintre cele mai eficiente solutii pentru cei care doresc o reducere a costurilor pe perioada sezonului rece. Coeficientul de performanta al unei pompe de caldura apa-apa depinde, insa, de mediul si zona in care urmeaza sa fie instalata pompa de caldura.

Pompa de caldura pentru ACM

Apa calda menajera genereaza costuri luna de luna. Prepararea ACM se realizeaza constant pe parcursul anului, in timp ce incalzirea cu o pompa de caldura aer-apa are loc sezonier. Climacenter.ro va propune pompe de caldura pentru ACM ce pot genera o temperatura de pana la 55 de grade Celsius in timpul functionarii.

O pompa de caldura pentru ACM completeaza beneficiile instalatiilor de climatizare la nivelul rentabilitatii investitiei si al reducerii costurilor la utilitati. Incalzirea apei se obtine in mod igienic, prin control deplin asupra temperaturii apei si al pompei de circulatie.

Prepararea apei calde menajere cu pompa de caldura este asigurata pe tot parcursul anului la preturi scazute.

Randamentul lui ajunge pana la 3.5 ori mai eficient decat cu un boiler electric cu o temperatura al apei de 55grade.

Pompa de caldura apa calda menajera

Pompa de caldura pentru ACM Galmet Basic 270L 2 serpentine