Pompe de caldura

Costuri reduse de functionare

Pompele de caldura sunt mai ieftine decat sistemele bazate pe combustie. Cu cat sunt mai eficiente sistemele energetice, cu atat economiile pe termen lung sunt mai mari. In ciuda faptului ca preturile pompelor de caldura pot fi consistente, aceasta investitie ecologica va poate ajuta sa economisiti sume importante an de an.

Intretinere facila

Pompele de caldura necesita mai putina intretinere decat sistemele de incalzire cu combustie. In mod regulat, o data pe an, anumite detalii ale sistemului trebuie sa fie verificate, lucru care ar putea fi usor realizat de dumneavoastra insiva. Un instalator profesionist, pe de alta parte, trebuie sa verifice la fiecare trei sau cinci ani aceste pompe de caldura.

Siguranta

Pompele de caldura sunt mai sigure decat sistemele de incalzire bazate pe combustie. Acestea au cunoscut o popularitate accelerata in randul tarilor Vest – Europene, iar romanii le-au imbratisat de curand gratie suitei de avantaje notabile prin care se fac remarcate.

Durata lunga de viata

Durata de viata a unei pompe de caldura este relativ lunga, de pana la 50 de ani, insa durata medie de viata este undeva intre 20 si 25 ani. In ciuda acestor numere, ele sunt o sursa de caldura extrem de fiabila si constanta. In cazul unei defectiuni in cele mai multe cazuri este necesara doar inlocuirea piesei defectate.

Pompa de caldura aer apa

Principiul de functionare al unei pompe de caldura aer-apa este acela de a extrage caldura din aer si a o transfera in ambient. Acest confort termic este generat la costuri inferioare incalzirii traditionale, pompa de caldura aer-apa propunand un proces energetic deopotriva eficient si fezabil.

Eficienta unor pompe de caldura aer-apa nu este conditionata de tipul cladirii, dovedind aceeasi calitate atat in cazul constructiilor vechi, cat si in cazul celor noi. Pompele de caldura aer-apa de pe Climacenter.ro sunt de provenienta europeana si respecta cele mai inalte standarde de calitate.

RECOMANDAT
Pompa de caldura aer apa

Pompa de caldura aer-apa Hitachi Yutaki S

RECOMANDAT
Pompa de caldura apa apa

Pompa de caldura apa-apa Warmtech

Pompa de caldura apa apa

Climacenter.ro va propune pompe de caldura apa–apa eficiente cu ajutorul carora puteti obtine o temperatura ambientala optima cu un consum redus de energie. Pompele de caldura reprezinta o optiune viabila de a profita la maximum de resursele regenerabile furnizate de natura.

O pompa de caldura apa-apa este una dintre cele mai eficiente solutii pentru cei care doresc o reducere a costurilor pe perioada sezonului rece. Coeficientul de performanta al unei pompe de caldura apa-apa depinde, insa, de mediul si zona in care urmeaza sa fie instalata pompa de caldura.

RECOMANDAT
Pompa de caldura apa apa

Pompa de caldura Warmtech 11KW

Pompa de caldura pentru ACM

Apa calda menajera genereaza costuri luna de luna. Prepararea ACM se realizeaza constant pe parcursul anului, in timp ce incalzirea cu o pompa de caldura aer-apa are loc sezonier. Climacenter.ro va propune pompe de caldura pentru ACM ce pot genera o temperatura de pana la 55 de grade Celsius in timpul functionarii.

O pompa de caldura pentru ACM completeaza beneficiile instalatiilor de climatizare la nivelul rentabilitatii investitiei si al reducerii costurilor la utilitati. Incalzirea apei se obtine in mod igienic, prin control deplin asupra temperaturii apei si al pompei de circulatie.

Prepararea apei calde menajere cu pompa de caldura este asigurata pe tot parcursul anului la preturi scazute.

Randamentul lui ajunge pana la 3.5 ori mai eficient decat cu un boiler electric cu o temperatura al apei de 55grade.

RECOMANDAT
Pompa de caldura apa calda menajera

Pompa de caldura pentru ACM Galmet Basic 270L 2 serpentine